Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Постійно серед населення, цілодобово на зв’язку та завжди на варті спокою громадян – дільничні офіцери поліції Буковини
Опубліковано 18 червня 2024 року о 09:30

Чіткі, відповідальні, сміливі та справедливі до кожного дільничні офіцери Чернівецького районного управління поліції Анастасія Жульковська і Денис Равлюк обслуговують різні райони обласного центру, проте у них одна спільна мета – безпека та захист громадян. До дня служби співробітники поліції розповідають про роботу свого покликання.

Дільничні офіцери поліції – люди, які не мають вихідних та свят. Вони постійно перебувають в тісному контакті з населенням, володіють інформацією, яка відбувається на їх території обслуговування і завжди приходять на допомогу.

Старший лейтенант поліції Анастасія Жульковська та лейтенант поліції Денис Равлюк мріяли працювати поліцейськими та допомагати людям ще з малку. Нині вони закінчили вищий навчальний заклад системи МВС та розпочали службу в Національні поліції України на посаді дільничних офіцерів Чернівецького райуправління поліції.

Територію свого обслуговування поліцейські знають дуже добре, саме тому їм вдається вчасно запобігти правопорушенням, оперативно реагувати на звернення громадян та допомогти вирішити проблемні питання.

- Моїм основним завданням є спілкування з громадянами та здійснення превентивної роботи задля недопущення вчинення адміністративних чи кримінальних правопорушень. Кожного дня я навідуюсь та провожу профілактичні бесіди із сімейними кривдниками, хуліганами та раніше судимими і особами, які перебувають під адміністративним наглядом. Також, я розповідаю населенню, як вберегтися від шахрайських дій та не стати жертвою аферистів, - каже дільничний офіцер поліції Денис Равлюк.

Окрім виконання безпосередніх функціональних обов’язків, поліцейські приділяють увагу малозабезпеченим сім’ям та людям старшого віку. Вони завжди надають їм посильну допомогу та підтримують у будь-якій ситуації.

Старший лейтенант поліції Анастасія Жульковська розповідає, що професія поліцейського у неї завжди асоціювалася з відвагою, справедливістю і допомогою тим, хто її потребує. Тепер найбільшою мотивацією у роботі для Анастасії є довіра та вдячність громадян.

- Пам’ятаю, як до мене у нічний час звернулася жінка похилого віку та повідомила про те, що невідомі особи біля її будинку порушують громадський порядок та розпивають алкогольні напої. Цих осіб ми разом з колегами оперативно встановили та притягнули до адміністративної відповідальності. Після цього заявниця приходить на моє робоче місце з вдячністю за роботу, – розповідає старший лейтенант поліції Анастасія Жульковська.

За словами дільничних офіцерів поліції їх робота не така проста, як може здатися. Поліцейський повинен не лише діяти відповідно до закону, а й вміти знайти підхід до людини, бути ввічливим, дисциплінованим та відповідальним.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux