Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади»: на Буковині запрацювали дві поліцейські станції
Опубліковано 24 квітня 2024 року о 17:10

Сьогодні, 24 квітня, у Кострижівській та Карапчівській територіальних громадах Чернівецького району відбулося офіційне відкриття безпекових осередків поліції. Відтепер мешканці громад будуть під цілодобовим захистом поліцейських офіцерів. 

У відкритті поліцейських станцій взяв участь заступник начальника управління - начальник відділу взаємодії з громадами УПД ГУНП Валентин Рябий, голови територіальних громад та місцеві жителі. 

У Кострижівській ТГ служитиме майор поліції Іван Семенюк. Поліцейський офіцер громади буде щоденно забезпечувати правопорядок, оперативно реагувати на повідомлення громадян та запобігати вчиненню правопорушень на території п’яти населених пунктів: Кострижівка, Звенячин, Йосипівка, Прилипче, Степанівка. 

Службове приміщення ПОГа розташоване по вулиці Заводській, 81 у Кострижівці. Відкриттю поліцейської станції посприяла місцева влада, яка виділила кабінети та забезпечила належні умови для службової діяльності.

Ще один безпековий осередок почав функціонувати у Карапчівській ТГ. Поліцейська станція розташована по вул. Головній, 62Б, у селі Йорданешти, приміщення якої надала громада. Там є три кабінети, обладнані необхідною оргтехнікою та облаштовані відповідно до потреб повсякденної роботи поліції.

Тепер там працюватиме поліцейський офіцер громади майор поліції Валерій Банилівський. Правоохоронець кожного дня дбатиме про спокій маже 4500 осіб, мешканців сіл Карапчів та Йорданешти. 

Для ефективнішого виконання службових завдань та оперативнішого реагування на виклики громадян територіальні громади також придбали для ПОГів службові автомобілі.

Заступник начальника управління - начальник відділу взаємодії з громадами УПД ГУНП Валентин Рябий подякував головам територіальних громад Віталію Берковському та Георгію Лютику за співпрацю та сприяння у реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». 

Співробітники ГУНП в Чернівецькій області і надалі докладатимуть максимум зусиль для реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» та створення безпечного простору на території Буковини.

Зробимо все для того, щоб кожен мешканець почувався захищеним!  

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux