Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Робимо дітей щасливішими: поліцейські Буковини організували свято у підшефних дитячих закладах
Опубліковано 31 травня 2024 року о 19:23

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло та особовий склад структурних та територіальних підрозділів поліції відвідують підшефні інтернатні заклади, дитячі будинки сімейного типу та родини, які опинилися в складних життєвих обставинах.  Діткам правоохоронці передають солодощі, подарунки та організують розважальні програми.

Сьогодні, 31 травня, керівник поліції Буковини Віктор Нечитайло, його заступник Святослав Кішлар та особовий склад поліції відвідали дітей Оршівського дитячого будинку «Ромашка». 

Для того, аби кожна дитина відчула себе щасливою поліцейські підготували для дітей подарунки, різні пізнавальні конкурси та організували низку інтерактивних тематичних локацій, де знайомили малечу зі своєю роботою.

- Сьогодні до вас завітала велика команда буковинських поліцейських. Кожного дня ми піклуємося про вашу безпеку та робимо все для того, аби ви почувалися захищеними. Пам’ятайте ми - поліцейські  ваші надійні друзі, які завжди поруч. Зростайте здоровими, щасливими, на радість батькам та на Славу Україні! – звернувся до вихованців закладу полковник поліції Віктор Нечитайло.

Про особливості своєї роботи дітям розповіли ювенальні поліцейські, кінологи, поліцейські офіцери громад, співробітники тренінгового центру ГУНП та ДСНС. Правоохоронці продемонстрували  службовий транспорт, спецзасоби,  оснащення, а також навчали малечу надавати домедичну допомогу і нагадали основні правила безпеки у побуті. 

Поліцейські-кінологи познайомили діток із своїми чотирилапими напарниками, які допомагають їм виконувати професійні обов’язки. Діти із захватом спостерігали за роботою службових собак. 

Дітки дуже зраділи правоохоронцям та продемонстрували святкову програму – розповідали вірші, співали пісні та сформували Державний Герб України, який об’єднує та показує, що українці – це одна велика незламна родина.

Начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло відмітив старанність діток та передав їм подарунки: солодощі, іграшки, а для закладу садовий інвентар. 

Також із приємними сюрпризами працівники ГУНП в Чернівецькій області завітали в обласний спеціалізований будинок дитини. Поліцейські організували для малечі святкову програму з анімаційним шоу, пригощали їх солодкими гостинцями, а для закладу придбали необхідну техніку. 

Зустріч з поліцейськими викликала у дітей неймовірно щирі позитивні емоції, багато посмішок та відчуття підтримки. 

У наш нелегкий час кожна дитина потребує любові, турботи та підтримки, а ми – поліцейські  робимо все, щоб життя кожної дитини було безпечним та щасливим. Адже розуміємо, що для дітей наша увага, підтримка та спілкування є дуже цінними.

Буковинські поліцейські тісно співпрацюють із закладами інтернатного типу, розташованими на території обслуговування, підтримують постійний зв’язок з їхніми вихованцями, цікавляться потребами та намагаються завжди допомогти.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux