Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Ще одна поліцейська станція запрацювала на Буковині
Опубліковано 27 липня 2022 року о 17:54

Нове службове приміщення поліцейських офіцерів громади відкрили сьогодні, 27 липня, в Кам’янській територіальній громаді Чернівецького району. Поліцейська станція розташована в центрі села Кам’яна у приміщенні місцевого Будинку культури. Тут працюють двоє поліцейських офіцерів громади: капітан поліції Роман Леонтій і лейтенант поліції Григорій Гресько.

Правоохоронці обслуговують майже 11 тисяч населення, яке проживає в селах Глибочок, Дубове, Заволока, Кам’яна, Михальча, Спаська та Старі Бросківці.

Місцева громада виділила кошти на ремонт приміщення, меблі, офісну техніку, а також службовий автомобіль. Міжнародні партнери спільно з НПУ забезпечили поліцейських офіцерів необхідним інвентарем, зброєю та одностроєм.

Як відмітив начальник відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП Віорел Барбакар, Кам’янська громада однією з перших зголосилася взяти участь в розбудові мережі поліцейських станцій.

«Дякую за підтримку нашої правоохоронної діяльності та поліцейських офіцерів, зокрема, – звернувся до голови громади полковник поліції. – Приємно, що є розуміння важливості безпекового середовища. Впевнений: разом ми створимо ті умови, за яких кожен житель громади відчуватиме себе захищеним».

Голова Кам’янської громади Микола Костащук відзначив професіоналізм поліцейських офіцерів Григорія Греська та Романа Леонтія і наголосив, що їхня постійна присутність на території громади позитивно впливає на стан правопорядку.

«Коли наші громадяни бачать людину у формі, поліцейський автомобіль – це їх дисциплінує та спонукає дотримуватися законності. Наразі у нас з офіцерами є тісна співпраця і кожен ранок починається з обговорення проблемних питань громади та планів на день», – розповів Микола Костащук.

Поліцейські офіцери громади патрулюють свою територію обслуговування, охороняють громадський порядок, виїжджають на повідомлення та розглядають звернення громадян. Кажуть: місцеві жителі вже знають їхні номери телефонів і напряму звертаються, коли потрібна допомога поліції.

«Наш службовий автомобіль укомплектований всім необхідним, щоб ми могли максимально допомагати людям у різних ситуаціях, – зазначають правоохоронці. – Чим більше ми працюємо, тим більше люди нам довіряють і тим ефективнішою є наша робота».

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux