Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Спеціалізоване зимове взуття передали меценати спецпризначенцям буковинської поліції
Опубліковано 29 листопада 2022 року о 13:13

Благодійник із Німеччини придбав для всього особового складу підрозділу КОРД ГУНП в Чернівецькій області професійні черевики, що призначені для використання в найбільш екстремальних погодних умовах. 


Дізнавшись про потреби спецпризначенців «КОРД», представники ГО «Справа Кольпінга в Україні» потурбувалися про тепле й практичне взуття для поліцейських, які виконують службові завдання в «найгарячіших» точках України.

Як розповів начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк, один із членів громадського організації – громадянин Німеччини Мірко Вайс – за власні кошти придбав для особового складу підрозділу військові черевики преміум-класу, спеціально розроблені для використання в зимових умовах.

«Для цього взуття використовують найсучасніші матеріали, що надійно захищають від вологи та забезпечують тепло навіть в умовах екстремального холоду. До того ж, черевики мають потужні зносостійкі властивості та підошву з високим опором ковзанню. Ці характеристики справді є безцінними для виконання завдань в суворих воєнних умовах», – зазначив Володимир Шепенюк.

На знак вдячності керівник спецпідрозділу «КОРД» передав благодійнику сувеніри від буковинських правоохоронців, які неймовірно розчулили іноземця. 


«Я дуже зворушений і це для мене велика честь, – відповів Мірко Вайс на подарунок. – Якби я міг, я би пліч-о-пліч стояв поруч з вами, даючи відсіч російським окупантам. Велика подяка керівнику спецпідрозділу та його відважним побратимам. Я робитиму все, що в моїх силах, щоб допомогти вам».

Також поліцейські Чернівецької області подякували за постійну підтримку Національному секретарю ГО «Справа Кольпінга в Україні» Василю Савці. Заступник начальника ГУНП Геннадій Федорюк вручив пану Василю відзнаку ГУНП «За плідну співпрацю».

«З перших днів війни буковинські поліцейські не лише виконують складні завдання в зоні бойових дій, але й активно допомагають співвітчизникам долати наслідки війни, – наголошує полковник поліції Геннадій Федорюк. – І увесь цей час ми відчуваємо надійне плече наших партнерів. Дякуємо за вашу роботу заради перемоги України та підтримки нашого народу».

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux