Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Тридцяту річницю з Дня створення служби відзначають кінологи буковинської поліції
Опубліковано 02 квітня 2024 року о 11:05

Сьогодні, 2 квітня, начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло привітав працівників кінологічного центру з нагоди професійного дня та нагородив їх подяками, відзнаками та цінними подарунками. 

Цього дня 1994 року у системі МВС України була створена кінологічна служба. Правоохоронці, які входять до її складу, спільно зі своїми чотирилапими напарниками  розшукують і знаходять безвісти зниклих осіб, виявляють зброю, вибухівку, наркотики та залучаються до затримання злочинців. А з початком повномасштабного вторгнення військ рф в Україну буковинські кінологи беруть активну участь у стабілізаційних заходах на деокупованих територіях, зокрема, разом зі службовими собаками перевіряють на блокпостах автомобілі, їх водіїв та пасажирів. А також спільно з колегами з інших підрозділів виявляють вибухонебезпечні предмети.

З нагоди професійного дня начальник ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Віктор Нечитайло привітав працівників кінологічного центру, вручив їм цінні подарунки та подяки за мужність і відвагу, зразкове виконання обов’язків у заходах, пов’язаних із ризиком для життя і здоров’я.

–    Сьогодні, коли в нашій країні триває війна, ваша робота спільно з чотирилапими охоронцями, є дуже важливою. Кожен з вас неодноразово побував у зоні бойового зіткнення, де виконували свої професійні обов’язки. Створюючи безпечне середовище для громадян, ви щодня ризикуєте своїм здоров’ям та життям. Дякуємо вам за віддану працю. Бажаю, щоб якомога швидше в нашій країні наступив мир, відтак – ви повернулися до виконання своїх обов’язків у мирному житті. Впевнений, що кожен з вас недарма обрав таку професію, адже це поклик душі, коли ти береш відповідальність не лише за себе, а й за своїх чотирилапих партнерів, –  сказав Віктор Нечитайло.

Також з привітальним словом до особового складу звернувся начальник кінологічного центру ГУНП в Чернівецькій області Василь Кречуняк:

–    Днями ми повернулися із південного напрямку, де поліцейські разом із собаками виконували свої службові обов’язки. Це не перше відрядження, і щоразу ви доводите свою професійність, за що відзначаєтесь керівництвом поліції. Вдосконалюйтесь, тренуйтесь, працюйте наполегливо. Дякуємо кінологам за невтомну працю, а нашим чотирилапим друзям – за дружбу та відмінну службу. 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux