Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Турнір «Наша родина»: у Чернівцях відбулися футбольні змагання на підтримку сімей поліцейських, які загинули під час виконання службових обов’язків
Опубліковано 05 грудня 2023 року о 17:34

Благодійний захід відбувся за ініціативи начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктора Нечитайла. За першість у грі з мініфутболу змагалися команди міжрегіональних підрозділів Нацполіції та НДЕКЦ МВС у Чернівецькій області. Кошти, зібрані під час турніру, співробітники спортивного клубу ГУНП «Бастіон» спрямували на придбання подарунків для дітей загиблих поліцейських. 

У спортивній грі взяли участь шість команд: Головного управління Національної поліції, Управління поліції охорони, відділу протидії кіберзлочинам, Управління патрульної поліції, Управління стратегічних розслідувань, Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Учасники та присутні благодійного спортивного дійства вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять Героїв, які віддали своє життя за вільну Україну.

- Ми постійно опікуємося родинами колег, які загинули під час несення служби. Особливу увагу приділяємо саме діткам. Робимо все для того, щоб вони завжди відчували захист та підтримку. Тож напередодні Дня Святого Миколая наша велика поліцейська родина та колеги з НДЕКЦ провели благодійні футбольні змагання, присвячені полеглим колегам. За зібрані кошти під час цього заходу придбали подарунки та втілили мрії дітей поліцейських, які загинули під час виконання службових обов’язків, - зазначив керівник поліції Буковини.

Полковник поліції Віктор Нечитайло вручив подарунки дітям загиблих співробітників ГУНП в Чернівецькій області та колег з інших областей, родини, яких нині проживають на території Буковини: капітана поліції Олега Мартинюка, старшого лейтенанта поліції Ірини Гордієвич, старшого лейтенанта поліції Ігора Мороза, старшого сержанта поліції Сергія Бабія та старшого сержанта поліції Анатолія Дячука.

За результатами зіграних матчів, перше місце у турнірі з мініфутболу здобула команда Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Друге призове місце у спортивних протистояннях посіли працівники обласного Управління патрульної поліції. Третє місце виборола команда Управління стратегічних розслідувань.

Також за результатами гри було визначено кращого воротаря, ним став Юрій Киселиця (НДЕКЦ), бомбардира – Олег Кіцен (УПП) та кращого гравця – Олег Єремійчук (УСР).

Командам-фіналістам та учасникам, які продемонстрували кращий рівень гри, начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло вручив кубки, медалі та грамоти.



Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux