Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Чернівецькій області протягом минулої доби поліцейські задокументували три ДТП з потерпілими пішоходами
Опубліковано 17 листопада 2023 року о 10:45

Учора, 16 листопада, в селі Витилівка, а також у Чернівцях та місті Вижниця трапилися аварії, в яких травмувалися троє пішоходів. Потерпілих з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості, медики госпіталізували до лікарень для надання відповідної допомоги. Правоохоронці встановлюють всі обставини скоєних ДТП.


Вранці 16 листопада до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим у селі Витилівка. Виїхавши на місце події співробітники відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП попередньо встановили, що 29-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» допустив наїзд на 43-річного жителя міста Кіцмань. Внаслідок аварії пішохід отримав травми ніг. Лікарі доправили потерпілого до медичного закладу.

Також цього ж дня у Чернівцях трапилася ще одна дорожньо-транспортна пригода. На місці пригоди працювали слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 21-річний водій автомобіля «Skoda Fabia» допустив наїзд на 10-річного місцевого жителя. У результаті ДТП травмувався малолітній пішохід, медики госпіталізували його до лікарні.

Інша аварія сталася у місті Вижниця. Працюючи на місці пригоди, співробітники Вижницького райвідділу поліції попередньо встановили, що 48-річний водій «Volkswagen» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 87-річного місцевого жителя. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав пенсіонер. Медичні працівники доправили травмованого чоловіка до лікувального закладу.

За фактами ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Поліцейські звертаються до пішоходів: не переходьте дорогу у невстановленому місці, а під час перетину проїжджої частини дороги переконайтеся у безпечності здійснення переходу.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил на дорозі. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux