Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Чернівецькій області за минулу добу слідчі поліції задокументували дві аварії, одна з них – зі смертельним наслідком
Опубліковано 14 листопада 2023 року о 10:25

Учора, 13 листопада, летальна дорожньо-транспортна пригода трапилася в адміністративних межах села Магала. Внаслідок наїзду вантажівки «МАН» 38-річна жінка-пішохід отримала травми несумісні з життям. Ще одна автопригода, в якій травмувався неповнолітній пішохід, трапилася цього ж дня на одній з вулиць Чернівців. Наразі за обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Учора, 13 листопада, до поліції надійшло повідомлення про те, що по автодорозі Н-03 із сполученням Житомир-Чернівці, в адміністративних межах села Магала, трапилася аварія з потерпілою.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП, слідчо-оперативна група відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 46-річний житель Хмельницької області, керуючи вантажівкою «МАН», допустив наїзд на 38-річну місцеву жительку та поїхав з місця пригоди.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди буковинка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Оперативники карного розшуку спільно з співробітниками патрульної поліції швидко встановили місце перебування водія. Транспортний засіб правоохоронці вилучили.

Цього ж дня, ще одна автопригода з потерпілими трапилась, на вулиці Головній в обласному центрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліцейські з’ясували, що 48-річний житель села Чагор, керуючи автомобілем «Fiat Doblo», допустив наїзд на 15-річного пішохода.

Внаслідок аварії неповнолітній житель села Чагор отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до лікарні.

Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux