Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Чернівецькій області за минулу добу трапилися три ДТП з потерпілими, одна – зі смертельним наслідком: слідчі поліції розпочали кримінальні провадження
Опубліковано 21 серпня 2024 року о 11:00

20 серпня у селі Лашківка, в результаті зіткнення легковика з вантажівкою, травмувалися дві буковинки. Цього ж дня в селі Братанівка трапилася автопригода, в якій травмувався неповнолітній мотоцикліст. Ще одна летальна аварія сталася пізно ввечері в селі Красноїльськ, внаслідок якої загинув 15-річний хлопець. Наразі за всіма фактами ДТП поліцейські проводять досудові розслідування та встановлюють всі обставини.

Учора, 20 серпня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в селі Лашківка. Працюючи на місці аварії, поліцейські попередньо з’ясували, що 49-річна водійка автомобіля «ЗАЗ-1102», виїжджаючи з заправної станції, не переконалася у безпечності маневру та допустила зіткнення з вантажівкою «MAN», під керуванням 58-річного жителя міста Рівне.

В результаті ДТП, кермувальниця легковика та її 69-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

Також цього дня співробітники поліції задокументували ще одну ДТП в селі Братанівка. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Поліцейські попередньо з’ясували, що 16-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Spark», не впорався з керуванням, допустив падіння з транспортного засобу.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст травмувався. Лікарі доправили травмованого хлопця до медичної установи.

Ще одна аварія сталася пізно ввечері в селі Красноїльськ. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП. Поліцейські попередньо встановили, що 27-річна водійка автомобіля «Audi A6» допустила наїзд на велосипедиста.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 15-річний місцевий житель отримав травми не сумісні з життям.

Тіло загиблого правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи.

Відомості про вказані факти дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути відповідальними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux