Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Чернівцях представили поліцейського офіцера громади та передали службовий автомобіль
Опубліковано 19 жовтня 2022 року о 15:09

Першочерговим завданням поліцейського офіцера громади – запобігти вчиненню правопорушень. Кожен з потенційних кандидатів проходить відповідне навчання та підготовку, відтак – призначається на посаду. У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» сьогодні, 19 жовтня, представники місцевої влади вручили ще одному поліцейському Чернівців ключі від службового автомобіля.

Нагадаємо: на Буковині цей проєкт стартував у вересні минулого року. Тоді представники 28 територіальних громад регіону підписали меморандум про співпрацю.

Налагодження співпраці між поліцією, громадами і владою міцнішає, зауважив під час зустрічі заступник начальника Чернівецького районного управління поліції Олександр Кушнір. Підполковник поліції подякував представникам Чернівецької міської ради за співпрацю у створенні безпекового середовища громадян:

- Проєкт «Поліцейський офіцер громади» на території Чернівецької територіальної громади реалізовується успішно. Сьогодні ми представили уже другого ПОГа, який обслуговуватиме частину нашого міста, де проживає понад 7 тисяч населення. До функцій поліцейського, зокрема, входить, охорона громадського порядку, допомога у дозвільній системі, ювенальній превенції та розслідуванні кримінальних проступків у формі дізнання.

Поліцейські офіцери громади оперативно відгукуються на потреби громади та залучають мешканців до спільної справи. Капітан поліції Василь Федик отримав від представників місцевої влади ключі від нового службового автомобіля.

– Я пройшов відповідне навчання, відбір та наразі призначений поліцейським офіцером Чернівецької територіальної громади. Автомобіль, який я отримав у своє службове розпорядження, допоможе мені патрулювати вдень і вночі, оперативніше реагувати на виклики і повідомлення містян та ефективніше боротися із правопорушеннями. У цьому спеціалізованому авто є все необхідне для цілодобового виконання обов’язків.

Завдяки реалізації таких проєктів рівень довіри населення до поліції зростає.

- Ми, представники місцевої влади, посилюємо підтримку матеріально-технічної бази для поліцейських офіцерів громад. Робимо це для того, щоб проживання у місті ставало більш безпечним, а громадяни почувалися захищеними, – каже секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради Сергій Добржанський.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux