Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Чернівцях відбувся благодійний турнір з мініфутболу серед працівників обласної Нацполіції
Опубліковано 06 листопада 2023 року о 14:56

З метою підтримки колег, які на передовій захищають державу від російських окупантів, команди співробітників структурних та територіальних підрозділів поліції Буковини провели змагання за першість у грі з мініфутболу. За зібрані під час турніру кошти, поліцейські спортивного клубу ГУНП «Бастіон» придбали для штурмової бригади НПУ «Лють» сучасний квадрокоптер з тепловізором.  

Загалом, за першість у запеклій та професійній спортивній грі змагались тринадцять команд до складу, яких входили поліцейські із різних підрозділів поліції Буковини. 

Під час відкриття спортивного заходу начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло зазначив:

– Турнір з мініфутболу присвячується усім поліцейським, які спільно із Силами оборони і безпеки України кожен день захищають нашу державу від російських окупантів та героїчно боряться за її Незалежність. Своєю спортивною підготовкою, досягненнями і підтримкою одне одного ми наближаємо перемогу та показуємо, що ми – нація сильних і незламних. Бажаю кожному з вас успіхів у футбольній грі. 

Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять Героїв, які віддали своє життя за вільну Україну. 

Благодійний поєдинок з мініфутболу за «Кубок ГУНП в Чернівецькій області» проходив у два етапи. У першому – визначалися команди, які вийдуть у фінальну частину, а в іншому – фіналісти змагалися за призові місця.  Підтримати та вболівати за гравців прийшли колеги, родичі та друзі.

Напружена боротьба за першість була запеклою та відбувалася на професійному рівні. Всі учасники продемонстрували жагу до перемоги, високий рівень гри та гідно проявили себе в спортивній боротьбі.

Відтак, за результатами зіграних матчів перше місце у турнірі з мініфутболу «Кубок ГУНП в Чернівецькій області» здобула команда Кінологічного центру поліції Буковини.

Друге місце виборола команда апарату ГУНП  в Чернівецькій області.

Третє призове місце у спортивних протистояннях здобули співробітники Слідчого управління поліції Чернівецької області.

Також за результатами гри було визначено кращого воротаря, ним став Павло Буцовський (Рота поліції особливого призначення), захисника – Сергій Бузумурга (Слідче управління ГУНП) та кращого бомбардира – Максим Солонар (апарат ГУНП).

За активну співпрацю і сприяння у проведенні турніру з футболу Віктор Нечитайло висловив слова вдячності президенту спортивного комплексу і суддям змагань.

Командам-переможцям та поліцейським, які продемонстрували кращий рівень гри в мініфутбол, керівник поліції Буковини вручив кубки, медалі та грамотами.

-    Благодійний чемпіонат з мініфутболу пройшов успішно. Нам вдалося зібрати кошти та придбати для наших колег – бійців штурмової бригади Нацполіції України «Лють» сучасний дрон. Такі спортивні заходи підтримують психологічний і фізичний стани, а також командний дух, який налаштовує на Перемогу, – сказав начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло. 


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux