Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Чернівцях поліцейські проаналізували якість розслідування кримінальних проваджень
Опубліковано 27 липня 2021 року о 17:52

Сьогодні, 27 липня, в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області відбулася оперативна нарада керівництва ГУНП, під час якої її учасники проаналізували діяльність підрозділів слідства і дізнання впродовж цього місяця.

В нараді під головування т.в.о. начальника ГУНП в Чернівецькій області Сергія Ратушенка взяли участь заступники начальника ГУНП і керівники структурних та територіальних підрозділів поліції Чернівецької області.

Як свідчить статистика, від початку липня підрозділи дізнання буковинської поліції зареєстрували 404 кримінальні проступки. Серед них найбільше задокументовано фактів нанесення легких тілесних ушкоджень – 119, крадіжок – 101, шахрайських дій – 55 і зберігання наркотиків – 19 випадків. За цей період дізнавачі поліції скерували до суду матеріали 40 кримінальних проваджень, приблизно стільки ж проваджень наразі перебувають на завершальному етапі розслідування.

Окрім цього, протягом липня слідчі буковинської поліції завершують досудове розслідування майже 100 злочинів. Від початку місяця поліцейські вже повідомили порушникам про підозри у 153 злочинах.
За результатами аналізу службової діяльності впродовж липня, керівництво обласного управління Нацполіції вказало підпорядкованому особовому складу на допущені недоліки та визначило першочергові завдання для покращення оперативної обстановки на території Чернівецької області.

Під час наради також відбулося представлення нового начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області – 31-річного капітана поліції Віталія Чебана.

Новопризначений керівник має вищу юридичну освіту за спеціальністю «Правознавство». Службу в органах внутрішніх справ поліцейський розпочав у 2010 році. За період правоохоронної діяльності пройшов шлях від помічника оперативного чергового до заступника начальника відділу комплектування Управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області.

Представляючи нового керівника начальникам структурних і територіальних підрозділів поліції Чернівецької області, т.в.о. начальника ГУНП Сергій Ратушенко окреслив Віталію Чебану основні завдання на посаді: якісний підбір кадрів, суворе дотримання поліцейськими законності та дисципліни й підвищення професійного рівня особового складу.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux