Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У ГУНП в Чернівецькій області поінформували абітурієнтів про зміни цьогорічної вступної кампанії до відомчих вишів
Опубліковано 03 червня 2022 року о 16:13

Сьогодні, 3 червня, відбулася зустріч буковинських поліцейських і представника Національної академії внутрішніх справ України. Цей захід організували, щоб роз’яснити молоді специфіку навчання у закладах вищої освіти МВС України у зв’язку з воєнним станом.

Для підсилення підрозділів силового блоку Національної поліції України у період війни змінилися умови вступу до відомчих вишів, відповідно – збір і перелік необхідних документів. Про підготовку фахівців у НАВС України розповіла заступник директора інституту заочного та дистанційного навчання цього закладу Наталія Сербіна.

Акцентуючи увагу на основних змінах вступної кампанії, представниця відомчого вишу нагадала, що цьогоріч зовнішнє-незалежне оцінювання відмінено. Також відтепер військово-лікарську комісію можна пройти і на базі НАВС, а проходження тесту з фізичної підготовки скоротили до одного дня. При цьому відбір потенційних кандидатів на навчання у відомчих вишах не послабився, адже у період воєнного стану престижність професії поліцейського зросла, відповідно – конкуренція серед абітурієнтів.

Під час зустрічі керівник підрозділу організації відбору УКЗ ГУНП у Чернівецькій області Оксана Зелепуга наголосила на перевагах навчання дітей у відомчих вишах та перспективи працевлаштування у територіальних і структурних підрозділах буковинської поліції.

Підполковник поліції наголосила на необхідності абітурієнтам належно підготуватися до вступу, щоб у майбутньому підсилити підрозділи поліції Чернівеччини професійними фахівцями. Для отримання детальнішої інформації та реєстрації онлайн буковинцям можна звернутись за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 24 та номером телефону: 066-18-333-17.

Нагадаємо, у зв’язку із воєнним станом цьогоріч набір до відомчих вишів здійснюватиметься у таких містах України: Київ, Львів, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Кропивницький, Кременчук та Кам’янець-Подільський.

Додаткову інформацію про Національну академію внутрішніх справ України та умови вступу до закладу можна знайти за посиланням на сайті: https://vstup.naiau.kiev.ua.

Коментують:

1. Наталія Сербіна - заступник директора інституту заочного та дистанційного навчання НАВС;

2. Оксана Зелепуга – начальник сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Чернівецькій області.

Відділ комунікації поліції в Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux