Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У період війни поліцейські Буковини продовжують отримувати посильну допомогу від обласного осередку Всеукраїнської профспілки Нацполіції
Опубліковано 05 березня 2024 року о 11:05

Первинна профспілкова організація ГУНП в Чернівецькій області постійно виділяє кошти на потреби поліцейських. Зокрема, у минулому році понад 800 тисяч гривень були спрямовані на підтримку і придбання спеціального обладнання співробітникам поліції, які виконують бойові завдання на передовій та захищають територіальну цілісність нашої держави.

Основним завданням обласного осередку Всеукраїнської профспілки Нацполіції є захист трудових прав та соціально-економічних інтересів поліцейських, а також надання допомоги їм та їхнім родинам у складних життєвих ситуаціях. Члени організації – це атестовані співробітники поліції, які щомісячно добровільно здійснюють внески для її функціонування.

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України професійна спілка працівників поліції Чернівецької області бере активну участь у підтримці колег, які залучаються до здійснення заходів зі стримування та відсічі збройної агресії рф. 

Так, за кошти виділені первинною профспілковою організацією ГУНП в Чернівецькій області для спецпризначенців та вибухотехніків поліції Буковини, які відряджаються для виконання завдань на передовій, було придбано додаткове обладнання. Серед нього – деталі до безпілотних літальних апаратів, амуніція, інвентар для тренувань, радіоелектронні пристрої для протидії ворожими безпілотниками.

Крім цього,  первинна профспілкова організація Всеукраїнської спілки Нацполіції завжди долучається до підтримки сімей поліцейських, які отримали бойові поранення та загинули під час захисту України від держави-агресора.

Відтак – дітям поліцейських ГУНП-членів профспілки, які проявили героїзм під час захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України за кошти профспілки було придбано подарунки: крісло-кокон, взуття, велосипеди, солодощі, іграшки та інші необхідні речі.

Профспілка  завжди йде пліч-о-пліч з ГУНП в Чернівецькій області на шляху розбудови та покращення матеріально-технічної бази для поліцейських. Так, за сприяння організації для працівників територіальних і структурних підрозділів поліції було придбано робочі планшети, пристрої додаткового живлення та аксесуари до них. 

З метою створення безпечного середовища на території регіону  профспілкова організація виділила кошти для закупівлі шин, які будуть використовуватись на службових автомобілях поліцейських офіцерів громад, під час забезпечення порядку та запобігання правопорушень у межах своєї територіальної громади.

За ініціативи керівника ГУНП в Чернівецькій області Віктора Нечитайла та підтримки обласного осередку Всеукраїнської профспілки Нацполіції було проведено благодійний турнір з мініфутболу з метою підтримки поліцейських, які спільно із Силами оборони і безпеки України кожен день захищають нашу державу від російських окупантів та героїчно боряться за її Незалежність.

-    У випадку складних життєвих ситуацій співробітники поліції Чернівецької області завжди можуть розраховувати на матеріальну та фінансову підтримку Первинної профспілкової організації ГУНП Всеукраїнської профспілки Національної поліції України. Ми розглядаємо усі прохання колег та визначаємо пріоритетність надання коштів. Дякуємо кожному члену організації за активну позицію та особистий внесок у боротьбі з ворогом. Продовжуємо працювати та разом наближати нашу Перемогу, – говорить керівник профспілки Віктор Доманчук.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux