Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Успіх моєї роботи залежить від рівня довіри місцевого населення», – дільничний офіцер поліції Ілля Матейчук
Опубліковано 16 червня 2023 року о 10:50

Відповідальний, самовідданий, патріотичний, чіткий та справедливий до кожного – так мешканці характеризують свого дільничного офіцера Іллю Матейчука. Капітан поліції понад 16 років тому присягнув на вірність українському народові, нині він служить дільничним офіцером та щоденно дбає про спокій та безпеку мешканців трьох сіл Сторожинецької ТГ: Комарівці, Зруб-Комарівський та Стара Жадова.

Робочий день Іллі розпочинається о 8:30. Він приходить на поліцейську станцію, яка розташована в селі Комарівці, зустрічається з представниками місцевої влади, доводить оперативну обстановку та обмінюється інформацією про проблемні ситуації, які виникають у громадян.

На території обслуговування дільничного відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції Іллі Матейчука проживають понад 6 тисяч людей. Майже кожного з них поліцейський знає особисто, адже працює тут вже 10 років та почувається на своїй дільниці як вдома.

«Я завжди серед людей, допомагаю словом та справою, спілкуся з ними. Я навідуюсь та провожу профілактичні бесіди із кривдниками, хуліганами та раніше судимими і особами, які перебувають під адміністративним наглядом. Також, я розповідаю громадянам, як вберегтися від шахрайських дій та не стати жертвою», – говорить Іван Матейчук.

Крім цього, капітан поліції тісно співпрацює із педагогічними колективами навчальних закладів та часто відвідує учнів. Він проводить із дітьми роз’яснювальні роботи: нагадує Правила дорожнього руху, пожежної безпеки і безпеки в побуті та під час відпочинку поблизу водойм.

«З Іллею Івановичем ми працюємо з 2013 року. За час служби, поліцейський продемонстрував відповідальність і наполегливість у роботі, а головне завоював довіру громадян. Він працює за своїм покликанням, свою роботу він любить і нею живе», – говорить староста Комарівського старостинського округу Світлана Бажура.

Місцева жителька Василина розповідає, що дільничний відноситься до своєї роботи дуже відповідально, завжди, коли до нього звертаються люди, не дивлячись на пору та час доби, він приходить на допомогу.

«Головним моїм завданням є спілкування з населенням та здійснення превентивної роботи задля недопущення ними, або ж відносно них будь-яких адміністративних чи кримінальних правопорушень», – каже капітан поліції.

«Завдяки кропіткій роботі дільничного офіцера поліції ми почуваємось в безпеці. Він завжди оперативно відгукується на повідомлення кожного. Він людина своєї справи», – говорить пані Галина, мешканка села Комарівці.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux