Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Управлінні поліції охорони у Чернівецькій області відкрито оновлений пункт централізованого спостереження
Опубліковано 09 грудня 2022 року о 12:37

Пункт сертифікований, має сертифікат відповідності 1-ої категорії. Саме з цього пункту здійснюється спостереження за об'єктами, що охороняються, та приймаються тривожні сповіщення.

 

Урочисто, з перерізанням жовто-блакитної стрічки, у приміщенні Управління поліції охорони у Чернівецькій області відкрили пункт централізованого спостереження центру технічної охорони.

У знаковій події взяв участь начальник  ГУ Національної поліції у Чернівецькій області Руслан Дударець. Він вручив начальнику Управління поліції охорони у Чернівецькій області Михайлу Романюку сертифікат відповідності. 


- Найважливіше, - зауважив Руслан Дударець,- це те, що послуги з охорони об'єктів тепер надаватимуться ще якісніше. 

Пункт централізованого спостереження  (ПЦС) оновлений за всіма сучасними професійними та технічними вимогами. Тут зроблено ремонт, пункт оснащений новою апаратурою. 

- Хочу подякувати керівництву ГУНП  та Департаменту поліції охорони  за честь і змогу вже більше року тут працювати і  долучитися до розвитку нашої матеріально- технічної бази, - сказав на відкритті Михайло Романюк.- А нашим працівникам вдячний за спільну роботу. Адже  сертифікований пункт -  це основа основ. 

 До слова, зараз поліція охорони у Чернівецькій області охороняє майже 6 тисяч об'єктів, на тисячу  об'єктів  збільшилося за останній рік. 

Руслан Дударець та Михайло Романюк перерізали стрічку. Відтак  разом оглянули пункт централізованого спостереження. Руслан Миколайович відзначив естетичний вигляд приміщення, поспілкувався з черговими операторами. 

У ПЦС броньовані двері та вікна, є захист протяжного відчинення дверей  (поки не зачиняться одні двері - інші не відчиняються). Всюди встановлені рекуператори повітря. 

У пункті централізованого спостереження оновлено серверне обладнання. Тут є кабінет начальника пункту, кабінет, де працюють інженери-програмісти, є апаратна та операційний зал, де знаходиться робоче місце операторів пульту, які  приймають сигнали з об'єктів. 

Також у ПЦС передбачено все для комфортної роботи: гардеробна, кухня, санітарна кімната. 

Всі оператори - досвідчені, працюють багато років. Також зараз оператором тут працює й пані Олена із Запоріжжя, яка є переселенкою.

Перебуваючи в Управлінні поліції охорони, Руслан Дударець також перевірив пункт обігріву, який працюватиме тут, на вул. Кармелюка, 9,  у випадку блекауту.


Управління поліції охорони у Чернівецькій області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux