Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали чоловіка, який вбив чернівчанина
Опубліковано 15 серпня 2020 року о 12:46

Слідчі поліції повідомили про підозру 35-річному донеччанину у скоєнні вбивства на Буковині. Наразі вирішується питання обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, 13 серпня, вночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Чернівців про пожежу в квартирі будинку по вулиці Головній. Під час ліквідації наслідків пожежі рятувальники виявили труп 56-річного власника квартири. На тілі померлого правоохоронці побачили тілесні ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть.

Під час відпрацювання декількох версій вбивства поліцейські опитали знайомих, друзів та сусідів загиблого, а також переглянули відео з камер спостереження поблизу будинку та встановили особу ймовірного зловмисника. Ним виявився 35-річний уродженець Російської Федерації, який проживав у Донецькій області.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області встановили місцезнаходження зловмисника й затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під час допиту чоловік пояснив правоохоронцям, що випадково на вулиці у Чернівцях познайомився із загиблим.  Він запросив його до себе в гості, де чоловіки  вживали спиртні напої. Потім у них виникла словесна суперечка, під час якої зловмисник наніс руками тілесні ушкодження загиблому і зник з місця з події.

За фактом смерті буковинця слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років

Наразі поліцейські встановлюють дійсні мотиви скоєння кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux