Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Відкриті уроки з футболу» – проєкт, де кожна дитина є переможцем: у Чернівцях поліцейські організували спортивне свято для хлопчиків і дівчаток, які потребують соціального захисту
Опубліковано 12 липня 2024 року о 14:39

На «Хет-трик» Арені обласного центру відбувся спортивний захід, ініційований ФК «Динамо Чернівці» та ювенальними поліцейськими під егідою Асоціації футболу Чернівецької області. 40 дітей віком від 6 до 8 років, які належать до вразливих категорій населення, отримали не лише позитивні емоції, а також подарунки від організаторів свята: форму, взуття, кепки, інвентар. 

У відкритті уроку взяли участь правоохоронці, представники профспілкових і громадських організацій, тренери, футболісти. 

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять Героїв України, які загинули, захищаючи територіальну цілісність Батьківщини.

Традиційно за ініціативи та підтримки керівництва Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, поліцейські Буковини разом з партнерами щорічно проводять для діток різні спортивні заходи: з легкої атлетики, чотириборства, баскетболу.

Цього разу відкритий урок з футболу відбувся для внутрішньопереміщених дітей, а також тих, які постраждали внаслідок війни та потребують соціального захисту. 

–    Для буковинської поліції це не тільки традиція, але й важливий обов’язок – допомагати всім дітям! Наша мета – популяризація здорового способу життя, психосоціальна підтримка дітей військових, поліцейських, і тих, які постраждали від війни, внутрішньопереміщених. Футбол має безліч переваг для фізичного розвитку дітей, що сприяє здоров'ю, розвитку соціальних навичок, підвищенню самодисципліни, лідерських якостей та психологічній стійкості. Дорогі діти, бажаємо всім вам щасливого та мирного дитинства. З вересня відкриваємо для вас дитячо-юнацьку футбольну школу «Динамо Чернівці». Форма, одяг, інвентар, тренування для вас безкоштовні, – сказав Президент ФК «Динамо Чернівці» Іван Зайцев.

Футбол для дітей – цікавий і багатогранний спортивний напрямок, який вчить працювати в команді, нести відповідальність за свою частину обов'язків, мислити і максимально викладатися. 

–    Дякуємо партнерам за сприяння у відкритті дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо Чернівці». Ми допоможемо дітям навчитися грати у футбол, щоб на Буковині тренувалися майбутні «зірки» такі, як Шевченко та Ребров, – говорить голова Асоціації футболу Чернівецької області Василь Орлецький.

«Відкриті уроки з футболу» – проєкт, де кожна дитина є переможцем. Хлопчики та дівчатка, які займаються спортом, є союзниками поліцейських у профілактиці правопорушень і прикладом для інших дітей у вдосконаленні навичок здорового способу життя, всебічного розвитку особистості та формуванні правильних моральних цінностей.

На завершення заходу діти отримали медалі та разом зі своїми батьками подякували організаторам за свято та активно проведений час. 


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux