Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Війну передавати наступному поколінню ми не маємо права», – спецпризначенець Володимир Чумак
Опубліковано 21 лютого 2023 року о 09:20

На території Буковини триває рекрутингова кампанія щодо формування та залучення поліцейських і добровольців до штурмових бригад системи МВС, які братимуть участь у звільненні територій від окупантів та проведенні стабілізаційних заходів. Про особливості створення бойового підрозділу та його завдання розповів командир взводу штурмової бригади НПУ «Лють» підполковник поліції Володимир Чумак.

–    Наше перше завдання полягає у звільненні окупованих українських територій від ворога. Тому ми і набираємо людей у штурмову бригаду, щоб штурмувати позиції ворога і виганяти їх з рідних земель. Ми набираємо як і цивільних, так і нинішніх працівників поліції. Потенційні кандидати мають бути налаштовані і вмотивовані та готові виконувати поставлені перед ними завдання. Усі, хто подолає етапи відбору, пройдуть відповідні навчання у польових умовах. Вони зможуть вправно освоїти використання зброї. «Кістяк» підрозділу становитимуть ті, хто уже виконував бойові завдання і мають досвід безпосередньо участі в бойових діях. Наше завдання як наставників полягає у тому, щоб належно підготувати хлопців до роботи на передовій лінії. Ми це можемо і у нас є досвід у цій практиці. Я бачу вмотивованість кандидатів, які виявляють бажання служити та виконувати завдання, покладені на підрозділ, – сказав командир взводу штурмової бригади «Лють» НПУ  Володимир Чумак.

Наразі вже проведені зустрічі командирів штурмової бригади НПУ «Лють» та керівництва ГУНП із особовим складом поліції Буковини, під час яких детально поінформовано про умови несення служби у новоствореному підрозділі. Після ознайомлення із особливостями проходження служби в бригаді чимало поліцейських виявили бажання вступити до лав «Люті».

Володимир Чумак розповів, що його мотивує у боротьбі з ворогам і чому долучився до «Гвардії наступу»:

–    У мене двоє синів зростає і ми не маємо права війну передавати наступному поколінню. Я і є для цього тут, щоб мої діти не отримали спадщину від ворога. Україну я бачу незалежною, вільною, сильною нацією із захищеними кордонами від ворога, – додав підполковник поліції.

Нагадаємо, «Лють» – це штурмова бригада поліції, яка наразі створюється в Нацполіції України у системі МВС «Гвардія наступу». 

Потенційні кандидати можуть зареєструватися онлайн за посиланням: https://storm.mvs.gov.ua та у відділеннях ЦНАПів. Додаткову інформацію про умови набору можна отримати у працівників сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Чернівецькій області за номерами телефонів: (066)183-33-17, (0372) 59-14-32 або ж за «гарячою лінією» для консультацій: 0 800 100 020.

Кандидати, які пройдуть відповідні етапи відбору та навчання долучаться до підсилення стабілізаційних заходів і відсічі збройної агресії росії проти України.

«Долучайся до бригади «Лють». Стань тим, хто звільнить Україну.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux