Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Віктор Нечитайло нагородив кращих співробітників Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування і Відділу міграційної поліції Буковини
Опубліковано 11 грудня 2023 року о 15:36

Нещодавно працівники УОАЗОР ГУНП в Чернівецькій області відзначили сьому річницю з Дня створення служби, а Відділу міграційної поліції - третю.  Сьогодні, 11 грудня, начальник поліції Буковини Віктор Нечитайло привітав особовий склад підрозділів.

Співробітники служби Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування здійснюють аналіз, планування, контроль діяльності структурних відділів апарату поліції та територіальних підрозділів. Окрім того, оператори спецлінії «102», диспетчери, оперативні чергові, аналітики цілодобово стежать за оперативною обстановкою у регіоні та координують діяльність нарядів поліції Чернівецької області для своєчасного прибуття на виклики громадян, попередження й припинення правопорушень. 

Покращення міграційної безпеки, виявлення, документування та протидія кримінальним правопорушенням, пов’язаним з торгівлею людьми та незаконним переправленням осіб через державний кордон України, – всі ці важливі завдання виконують працівники Відділу міграційної поліції ГУНП в Чернівецькій області.


На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять Героїв, які віддали своє життя за Незалежність України.

Звертаючись до особового складу УОАЗОР та МП ГУНП в Чернівецькій області, полковник поліції Віктор Нечитайло відзначив високий фаховий рівень, оперативність і якість виконання завдань, поставлених цих підрозділів.  

-    У цей нелегкий час повсякденна робота ваших служб є вкрай важливою для всієї структури поліції та вимагає особливої відповідальності. Бажаю вам і надалі упевнено тримати стрій і спільно наближати нашу Перемогу над ворогом.

Керівник поліції Буковини побажав підлеглим міцного здоров’я, миру та світлого майбутнього на вільній Україні.

За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість Віктор Нечитайло вручив кращим працівникам Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування і Відділу міграційної поліції ГУНП чергові спеціальні звання, відзнаки, подяки та цінні подарунки від ГУНП в Чернівецькій області та Національної поліції України.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux