Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Віктор Нечитайло проінспектував роботу поліцейської станції у Дністровському районі
Опубліковано 07 лютого 2024 року о 17:50

Сьогодні, 7 лютого, керівництво буковинської поліції відвідало поліцейську станцію у селі Мамалига. Під час зустрічі правоохоронців і представників територіальної громади йшлося про результати роботи та шляхи покращення діяльності правоохоронців у забезпеченні прав і свобод населення.

Нагадаємо: Дністровський – перший район у Чернівецькій області, в якому повністю реалізовано безпековий проєкт Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Тут кожна із десяти громад Дністровського району має своїх поліцейських офіцерів.

Начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло та його заступник Святослав Кішлар проінспектували роботу поліцейської станції у селі Мамалига.

  • Створення безпекового середовища буковинців у період війни, особливо у прикордонних зонах, є одним із ключових завдань у діяльності поліції. Відрадно, що завдяки плідній і цілеспрямованій співпраці поліції з територіальною громадою, у ПОГів створені належні умови праці для якісного надання послуг громадянам. Відтак – на кожного з поліцейських покладена велика відповідальність: вчасне реагування на виклики і повідомлення людей. Відповідально несіть службу і надалі продовжуйте стояти на сторожі правопорядку буковинців! – звернувся до підлеглих полковник поліції Віктор Нечитайло.

Перед керівництвом доповіли поліцейські офіцери громад: капітан поліції Віталій Бодян і старший лейтенант Микола Ністрян. У кожного з них – чималий досвід і тісний контакт із жителями району.

Територіальна громада села Мамалига об’єднує 8 сіл, де проживає майже 12 тисяч населення. ЇЇ обслуговують двоє поліцейських офіцерів громад. Поліцейська станція розташована у колишній сільській раді, приміщення якої надала громада. Після проведення капітального ремонту та оснащення кабінетів у ПОГів є все необхідне для службової діяльності.

Оскільки дистанція між селами ТГ є великою, у розпорядженні поліцейських знаходяться два автомобілі, використовуючи яких правоохоронці оперативно прибувають на місце виклику та забезпечують тут правопорядок.

Керівник буковинської поліції Віктор Нечитайло подякував голові ТГ Аркадію Шові за тісну співпрацю та сприяння в реалізації безпекового проєкту. Зі свого боку представники громади відзначили позитивні зрушення у діяльності правоохоронців, які створили середовище, де місцеві мешканці почуваються захищеними.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux