Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Віктор Нечитайло вручив Почесну відзнаку Української секції Міжнародної поліцейської асоціації керівнику ГО «Справа Кольпінга в Україні» Василю Савці
Опубліковано 10 квітня 2024 року о 16:10

Сьогодні, 10 квітня, начальник ГУНП в Чернівецькій області відзначив буковинських меценатів за багаторічну співпрацю, патріотизм, активну громадську позицію, посилену підтримку Сил оборони та безпеки України і цивільного населення. Представники ГО «Справа Кольпінга в Україні» з початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну є партнерами буковинських правоохоронців. Саме завдяки їхній співпраці та підтримці за цей період українці отримали допомогу на суму понад 40 мільйонів гривень. 

Співпраця поліцейських і громадської організації «Справа Кольпінга в Україні», до якої входять різні країни світу, триває два роки. Об’єднавшись у зусиллях щодо протистояння окупантам, українці мають підтримку міжнародних партнерів, благодійників, які надають допомогу людям, які її потребують. 

Для цього правоохоронці цікавляться та дізнаються про нагальні потреби різних категорій населення. Також до співробітників ГУНП в Чернівецькій області надходять листи та запити від громадян із проханням забезпечити їх різного виду допомогою. Заручившись підтримкою меценатів, поліцейським щоразу оперативно вдається виконувати прохання потребуючих і передати їм необхідне.

–    Ми долаємо перешкоди на різних фронтах заради спільної мети – наближення Перемоги України. На цьому шляху єднаються усі наші зусилля, як військових, так і Сил оборони та безпеки. Дякую вашій громадській організації за посилену та систематичну допомогу, міцно тисну вам руку за ваші зусилля, – сказав полковник поліції Віктор Нечитайло. 

До збору необхідної допомоги протягом двох років долучалися представники 20 країн, зокрема, діти збирали речі, продукти харчування та власноруч робили сюрпризи для маленьких українців, які потерпіли внаслідок російської агресії. 

–    Кожен такий збір, доставка та передача, до яких залучені сотні небайдужих людей, є прикладом та мотивацією для наших Героїв, які наразі захищають Україну від ворога. Від імені усього колективу дякую поліції Буковини за партнерство, високе визнання та обіцяємо і надалі підтримувати тих, хто цього потребує. Разом з поліцейськими ми оперативно знайдемо можливості для надання необхідної допомоги як захисникам, так і цивільному населенню, – сказав керівник ГО «Справа Кольпінга в Україні» Василь Савка. 

Нагадаємо: серед основних спільних досягнень поліцейських і волонтерів – допомога правоохоронцям у зведених загонах поліції ГУНП В Чернівецькій області, збір коштів і матеріалів для реабілітації поранених бійців, на ліквідацію наслідків обстрілів об’єктів інфраструктури та дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Загальна сума зібраної допомоги становить понад 40 мільйонів гривень. 

Відділ комунікації поліції Чернівецькій області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux