Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Впродовж минулої доби слідчі поліції задокументували дві аварії у Чернівецькому районі, одна з них – зі смертельним наслідком
Опубліковано 20 грудня 2023 року о 11:05

19 грудня летальна дорожньо-транспортна пригода трапилася в адміністративних межах села Васловівці. Внаслідок наїзду автомобіля «ВАЗ-21114» на пішохода, 61-річний буковинець отримав травми несумісні з життям. Ще одна автопригода, в якій травмувався 68-річний чернівчанин, трапилася цього ж дня по вулиці Сторожинецькій у Чернівцях. Наразі за обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Учора, 19 грудня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в адміністративних межах села Васловівці, трапилася аварія з потерпілим.

Для встановлення обставин ДТП на місце події негайно виїхали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП та слідчо-оперативна група відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що 61-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «ВАЗ-21114», допустив наїзд на пішохода.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 61-річний житель села Шубранець від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Цього ж дня, ще одна автопригода з потерпілим трапилась, по вулиці Сторожинецькій в обласному центрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та працівники УПП. Попередньо поліцейські з’ясували, що 27-річний житель села Годилів, керуючи мікроавтобусом «Fiat Ducato», зіткнувся з автівкою «Dacia Logan», під керуванням 57-річного місцевого жителя.

Внаслідок аварії 68-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого до лікарні.

Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частинами 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux