Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу на Буковині поліцейські задокументували дві дорожньо-транспортні пригоді з потерпілими
Опубліковано 27 грудня 2022 року о 09:56

Учора, 26 грудня, в селищі Мамаївці, внаслідок наїзду на пішохода, травмувався 77-річний місцевий житель. Інша подія сталася цього ж дня у селі Стерче, в результаті зіткнення двох автомобілів, травми отримали двоє жителів Чернівецького району. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Увечері, 26 грудня, до поліції надійшло повідомлення про аварію в селищі Мамаївці. Для з’ясування обставин ДТП на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що 51-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito», допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу в межах пішохідного переходу. У результаті дорожньо-транспортної пригоди 77-річний місцевий житель отримав численні тілесні ушкодження. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні.

Ще одна ДТП сталася цього дня в селі Стерче. Співробітники Чернівецького райуправління поліції, виїхавши за вказаною адресою, попередньо встановили, що 36-річна жителька міста Сторожинець, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito», не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з авто «ВАЗ» під керуванням 60-річного жителя села Тереблече.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій «ВАЗу» та його 65-річна пасажирка. Потерпілих із тілесними ушкодженнями доправили до медичної установи для надання відповідної допомоги.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Працівники поліції Буковини закликають громадян неухильно дотримуватись Правил безпеки дорожнього руху, особливо при погіршені погодних умов та у час поганої видимості. Звертаємо увагу пішоходів на необхідності використання світлоповертаючих елементів на одязі. Дбайте про власну безпеку.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux