Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Задля безпеки громадян 24/7: на Буковині запрацювала 51-ша поліцейська станція
Опубліковано 02 березня 2023 року о 18:08

Сьогодні, 2 березня, у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у селі Кам’янка Чернівецького району розпочала роботу перша поліцейська станція на території об’єднаної громади. Цей безпековий центр обслуговує 4 населені пункти: села Кам'янка, Багринівка, Старий Вовчинець, Біла Криниця. 

У відкритті взяли участь заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар, начальник сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП в Чернівецькій області Валентин Рябий, начальник відділення поліції №5 (смт Глибока)  ЧРУП  Сергій Фісюк та голова територіальної громади Василь Загарюк. Прийшли на відкриття й місцеві мешканці.

Станція обладнана необхідною оргтехнікою, відповідно до всіх потреб повсякденної роботи офіцера. В приміщенні створені комфортні умови для прийому громадян, облаштована кімната для відпочинку. Тепер жителям навколишніх сіл буде набагато зручніше звертатися до поліцейських за допомогою.

«Це вже 51-ша поліцейська станція на території Буковини. Реалізувати цей проєкт нам вдалося завдяки спільним зусиллям поліції та представників місцевого самоврядування. Сучасний поліцейський офіс обладнаний всім необхідним для кваліфікованого прийому мешканців. Відтепер поліцейський офіцер громади буде забезпечувати безпеку та правопорядок  24/7»,- зазначив полковник поліції Святослав Кішлар.

На станції працюватиме двоє поліцейських. Зокрема, одним з правоохоронців, які нестимуть службу на території Кам’янецької ТГ є капітан поліції Роман Деркач. Під опікою поліцейського офіцера громади відтепер перебуває близько 11 тисяч людей.

«Як офіцер громади я робитиму все можливе, щоб громадяни почували себе захищеними. Мешканці можуть телефонувати до мене цілодобово. У разі потреби я миттєво виїжджатиму до них та надам необхідну допомогу»,- сказав Роман Деркач.

Для ефективнішого виконання службових завдань та оперативнішого реагування на виклики місцева громада придбала для ПОГів службовий автомобіль.

«Ми вдячні поліцейським за співпрацю. Для місцевих жителів станція є дуже важливою, ажде не всі мають можливість добиратись до відділу поліції. Тож тепер мешканці сіл можуть в будь-який момент звернутися за допомогою до офіцера громади»,- додав голова Кам’янецької ТГ Василь Загарюк.

Відкриття таких поліцейських станцій - це крок до зміни системи взаємовідносин між населенням та поліцією. 


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux