Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Захоплююча екскурсія та яскраві емоції: поліцейські Буковини організували пізнавальний захід для дітей із Маріуполя
Опубліковано 01 липня 2024 року о 13:14

За ініціативи начальника ГУНП в Чернівецькі області Віктора Нечитайла співробітники поліції підготували приємний сюрприз для дітей, які через війну змушені були покинути свої домівки і  переїхати на Буковину. Поліцейські ознайомили юне покоління із роботою кінологічного центру поліції Буковини, службовим транспортом спецпризначенців ГУНП, провели різні інтерактиви та нагадали правила безпечної поведінки. 

З 18 жовтня 2022 року у Чернівцях розпочав роботу Центр тимчасової підтримки внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб «ЯМаріуполь», який надає всебічну підтримку та допомогу. 

Нині на території Буковини проживають майже 1500 тисячі маріупольців, з них – 308 дітей. Поліцейські Чернівецької області завжди підтримують внутрішньо переміщених осіб та організовують пізнавальні заходи для дітей. 

До організації дитячого свята долучилися співробітники Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, спецпризначеннці Корпусу оперативно-раптової дії,  ювенальні поліцейські і первинна профспілкова організація ГУНП в Чернівецькій області. Поліцейські підготували для малечі цікаві подарунки та солодкі гостинці.

Захід розпочався з ознайомчої екскурсії кінологічним центром поліції Буковини. Поліцейські-кінологи розповіли юним гостям з Маріуполя про особливості своєї професії та показали в яких умовах живуть службові собаки. Діти детальніше дізналися про породи чотирилапих, які служать в поліції та як їх правильно дресирувати, аби вони ефективно виконували свою роботу.  

Співробітники кінологічного центру поліції Буковини продемонстрували вміння своїх партнерів наставників на спеціальному тренувальному майданчику кінологічного центру.

Діти із захопленням спостерігали, як чотирилапі старанно та вправно виконували команди своїх наставників: долали смугу перешкод, затримували умовних зловмисників, а також відшукували наркотики, зброю і вибухівку. 

Тематичну локацію для діток підготували ювенальні поліцейські Буковини. Там правоохоронці нагадали малечі їх права і обов’язки, Правила дорожнього руху та розповідали про безпечну поведінки на літніх канікулах, а також пояснили куди і як звертатися по допомогу.

Співробітники Корпусу оперативно-раптової дії ГУНП познайомили молоде покоління із особливостями своєї роботи. Також спецпризначеннці розповіли та продемонстрували діткам спецтранспорт на якому вони виконують бойові завдання. 

-    Нам за честь вас тут зустрічати та знайомити з роботою поліції Чернівецької області. У наш нелегкий час кожна дитина потребує любові, турботи та підтримки, а ми – поліцейські  дбаємо, щоб ваше життя було безпечним та щасливим. Нині наші зусилля спрямовані на відновлення Миру в Україні. Робимо все для того, аби люди, які були змушені через повномасштабну війну покинути свої домівки змогли вільно повернутися додому, - сказав керівник поліції Буковини Віктор Нечитайло.

Цікаве й пізнавальне дійство дуже сподобалось дітям, вони щиро подякували правоохоронцям за організацію, позитивні враження та незабутні емоції.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux