Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Заради безпеки людей та Перемоги України: керівник поліції Буковини розповів представникам територіальних громад про новостворений стрілецький батальйон правоохоронців
Опубліковано 27 червня 2024 року о 17:40

Сьогодні, 27 червня, відбулася оперативна онлайн-нарада під керівництвом начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктора Нечитайла за участі голів територіальних громад області. Під час робочої зустрічі йшлося про співпрацю між державними структурами з метою покращення безпекової ситуації в регіоні, а також задля підтримки новоствореного Стрілецького батальйону поліції.

Участь у заході взяли начальник ГУНП у Чернівецькій області Віктор Нечитайло разом із заступниками Святославом Кішларом та Вадимом Старчуком, а також керівники територіальних і структурних підрозділів. В онлайн-режимі до робочої зустрічі приєдналися голови територіальних громад Чернівецької області.

Пріоритетними завданнями співробітників Національної поліції України в умовах війни є захист територіальної цілісності України, посилення Сил безпеки і оборони щодо відсічі збройної агресії рф, а також забезпечення дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму, ліквідація наслідків терористичних актів окупантів та проведення стабілізаційних заходів.

Відтак, відповідно до рішення керівництва МВС та НПУ, при Головних управліннях Національної поліції в областях створюються батальйони поліції особливого призначення.

Віктор Нечитайло обговорив із головами територіальних громад загальну безпекову ситуацію в регіоні та розповів про новостворений Стрілецький батальйон поліції Буковини, головною метою якого є виконання бойових завдань з метою відсічі збройної агресії росії проти України. 

«Разом ми вже реалізовуємо проєкти Національної поліції України, спрямованні на створення безпекового середовища, зокрема «Поліцейський офіцер громади» та «Служба освітньої безпеки». Робимо все для того, аби наші громадяни почувалися захищеними. Крім цього, з перших днів повномасштабного вторгнення військ рф в Україну, співробітники поліції Буковини виконують стабілізаційні заходи на деокупованих територіях. Нині у структурі Головного управління сформовано Стрілецький батальйон поліції. Його метою є виконання бойових завдань, які наближають Перемогу над російським агресором. Переконаний - лише завдяки тісній співпраці та чітко налагодженому алгоритму спільних дій ми зможемо ефективно вирішити проблемні питання, які постають сьогодні перед нами всіма. Щиро дякую за підтримку у реалізації безпекових проєктів Національної поліції та тісну співпрацю. Не зупиняємося на досягнутому і разом боремося за справедливий мир для нашої держави», - сказав полковник поліції Віктор Нечитайло. 

Також керівник поліції Буковини представив командира сформованого Стрілецького батальйону підполковника поліції Івана Рибінського.

«Батальйон сформовано зі співробітників структурних та міжрегіональних підрозділів поліції Чернівецької області. Більшість бійців вже мають бойовий досвід, а наразі проходять навчання та залагодження. Надалі вони будуть ефективно виконувати поставлені завдання на прифронтових територіях та територіях, які межують з державою-агресором», - зазначив Іван Рибінський.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux