Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Завжди одні з перших в епіцентрі загрози – від їхнього вміння залежить життя та здоров’я громадян: буковинські поліцейські-вибухотехніки відзначають професійний день
Опубліковано 13 червня 2024 року о 14:14

Сьогодні 13 червня 29-ту річницю з Дня створення підрозділу відзначають співробітники відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Чернівецькій області. З цієї нагоди начальник буковинської поліції Віктор Нечитайло відзначив працівників служби.

–    Працівник поліції, який носить шеврон вибухотехніка, апріорі – мужній, який з честю та  гідністю служить і захищає український народ. Робота, яку виконуєте щодня для українців, не під силу кожному. Ваша точність і рішучість допомагають зберегти найцінніше – життя і здоров’я громадян. Бажаємо вам непереборної сили, адже на вас чекає ще багато роботи у мирній Україні. Вашим родинам бажаю здоров’я та душевного спокою за вас, коли ви не вдома. Дякуємо вибухотехнікам за професіоналізм і самовіддану службу, – сказав начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло.

З початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну буковинські поліцейські-вибухотехніки майже 20 разів відряджалися до шести деокупованих областей України, де виконували службові завдання. 

Наразі начальник відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Чернівецькій області Андрій Гаврих разом з особовим складом перебуває на Харківщині, де виявляють і знешкоджують вибухонебезпечні предмети та очищають українську землю від смертельної небезпеки, яку залишив після себе підступний ворог. 

Незабаром свої колег замінять інші буковинські вибухотехніки. 

–    Вітаю кожного працівника нашого підрозділу. Кожен з Вас – герой. Бажаю найшвидшого закінчення війни, щоб ми могли під мирним небом виконувати свої обов’язки, а наші українські родини жили у безпеці, – говорить заступник начальника відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Чернівецькій області Микола Карча.

За самовіддане служіння Українському народові, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків під час захисту суверенітету і територіальної цілісності держави та активне виконання завдань з пошуку, виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів на деокупованих територіях України начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло нагородив медалями, подяками та цінними подарунками працівників підрозділу. 

Крім цього, полковник поліції наголосив на тому, що керівництво буковинської поліції і надалі вживатиме усіх заходів для максимального забезпечення підрозділу сучасним обладнанням та оснащенням для ефективнішого та швидшого розмінування українських територій.

Також Віктор Нечитайло вручив колективу відділу вибухотехнічної служби подяку від Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux