Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Жінка-поліцейський: надійна колега та окраса особового складу
Опубліковано 08 березня 2018 року о 09:24

Саме так про жінок у погонах говорять співробітники-чоловіки. Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області працюють 310 жінок. Напередодні жіночого свята пропонуємо познайомитися з нашими прекрасними колегами, котрі самовіддано служать українському народу.

Убивства, розбійні напади, зґвалтування – на щастя, більшість громадян стикаються з цими страшними злочинами лише в кіно. І навіть не здогадуються, що в реальному житті над такими резонансними справами можуть працювати ніжні й тендітні жінки.

Попри всі спроби чоловіків бодай якось полегшити суворі поліцейські будні своїх чарівних колег, інспектор-криміналіст Олександра Амаркулес завжди працює нарівні з усіма.

Дисциплінована, відповідальна і з неабиякою витримкою – саме так характеризують Олександру на роботі. Працювати над тяжкими злочинами, зберігаючи при цьому спокій та ясність думок, може далеко не кожна жінка. Однак, колеги запевняють: Олександрі можна сміливо доручати будь-яке серйозне завдання. Якщо під час її чергування стається резонансний злочин – ніхто не хвилюється, що ця тендітна жінка може не справитися.

Виїзд на місце події та робота в особливих умовах є невід’ємними складовими обов’язків і старшого слідчого Катерини Цікул. Щоб розкрити злочин і притягнути до відповідальності винних осіб, слідчий повинен відповідально ставитися до своєї роботи, бути уважним та ерудованим.

Завдяки своїй самовідданій роботі й професійності Катерина користується авторитетом у колег. Наполегливо й старанно вона крок за кроком розкриває складні та заплутані справи. Саме тому до її роботи ніколи не було претензій.

Великий досвід роботи у слідстві має і начальник сектору проведення відбору та проведення атестування поліцейських Оксана Зелепуга. Пройшовши шлях від слідчого до старшого слідчого в особливо важливих справах, вона здобула неабиякий практичний досвід роботи в поліції. Сьогодні цей досвід допомагає Оксані Сергіївні в організації та проведенні відбору кандидатів на заміщення вакантних посад в обласному управлінні Нацполіції. Як ніхто інший вона вміє відразу точно визначати спроможність кандидата працювати в поліції.

До авторитетних висновків ще однієї чарівної колеги беззаперечно прислухаються всі працівники кадрового забезпечення. Начальник сектору психологічного забезпечення Олена Матвєєва фактично бачить людей наскрізь.

Крім цього, Олена нещодавно успішно пройшла курси поліграфолога. Саме в її ніжних руках відтепер знаходиться детектор брехні, що перевірятиме як кандидатів на посади, так і найнебезпечніших злочинців.

У кожної з наших героїнь своя специфіка роботи. Але всіх їх об’єднує поліцейське гасло «Служити й захищати». Коли мова йде про боротьбу зі злочинністю, жінки-поліцейські завжди готові жертвувати своїм вільним часом і допомагати колегам, працюючи понаднормово навіть у вихідні й святкові дні.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux