Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Буковинські поліцейські передали одну із найбільших з початку війни гуманітарних допомог для дітей південних областей України
Опубліковано 19 серпня 2024 року о 15:11

За ініціативи начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктора Нечитайла, особовий склад буковинської поліції спільно з меценатами зібрали та доправили школам-інтернатам і родинам, які потрапили в складні життєві обставини, речі першої необхідності. Чотири тонни вантажу вже отримали жителі Миколаївської та Херсонської областей.

У період війни рф проти України буковинські правоохоронці всіляко допомагають та підтримують населення прифронтових територій. Цього разу співробітники Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області разом з постійними партнерами: ГО «Справа Кольпінга в Україні» та ГФ «З безпеки руху та громадського порядку на Буковині», миттєво відреагували на потреби жителів південних областей.

– З того часу, як війська рф напали на Україну, ще не було жодного місяця, щоб буковинські поліцейські разом з благодійниками не надсилали гуманітарну допомогу як військовим, так і цивільним. Кожна така відправка це вкрай необхідні речі для потребуючих українців. Такі акції є дуже потрібними, а спільні дії наближають нас до Перемоги. Бо разом ми - Сила та Міць, які гідно протистоять ворогові, – говорить Володимир Шепенюк, начальник УГІ ГУНП в Чернівецькій області.

Про потреби цих родин та спецшкіл буковинські поліцейські дізналися від співробітників Управлінь головної інспекції ГУНП в Херсонській та Миколаївській областях. Маючи багаторічну підтримку меценатів, працівники ГУНП в Чернівецькій області, зібрали все необхідне за запитом своїх колег.

Зокрема, родинам, у яких виховуються сироти, поліцейські відвезли продукти харчування, солодощі, іграшки, холодильник і пральну машину.

Правоохоронці Буковини також навідалися до «Первомайської спеціальної школи» і «Вознесеньської спеціальної школи». Їх вихованці отримали 150 коробок одягу, велосипеди, самокати, духовки, батути, іграшки, мʼячі, солодощі, продукти харчування, холодильники, сушильну та пральні машини, каркасний басейн.

Крім цього, працівники поліції завезли 300 кілограмів корму для 400 собачок і котиків у спеціальні притулки.

– Як і завжди, партнери з Німеччини миттєво відгукнулися на наші запити, щоб зібрати усе необхідне для українських родин, які опинилися у складних життєвих обставинах у зв’язку із війною. Відрадно, що наша співпраця із буковинською поліцією завжди має позитивний результат. Адже ми, волонтери, знаємо алгоритм дій, як швидко зібрати допомогу, а поліція – кому ця допомога необхідна у першу чергу, – каже Василь Савка, керівник ГО «Справа Кольпінга в Україні».

Кожна така благодійна акція та відправка базових речей потребуючим об'єднує та консолідує бажаючих допомогти. Буковинські поліцейські спільно з меценатами і надалі підтримуватимуть українців, які опинилися у складних життєвих обставинах.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux