Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Буковини Віктор Нечитайло ініціював передачу двох карет швидкої медичної допомоги для бійців «Люті»
Опубліковано 08 лютого 2024 року о 11:46

З перших днів повномасштабного вторгнення військ в Україну співробітники ГУНП в Чернівецькій області спільно з меценатами непосильно допомагають правоохоронцям, військовим і цивільним особам. Заручившись підтримкою благодійників, поліцейські мають змогу реагувати на потреби громадян у період війни. Цього разу адресну допомогу отримали «штурмовики-лютівці». 

Начальник буковинської поліції Віктор Нечитайло миттєво відреагував на потребу захисників окремої штурмової бригади «Лють», які наразі перебувають у зоні бойових дій. За проханням правоохоронців, представники ГО «Справа Кольпінга в Україні» придбали в Австрії для бійців дві реанімаційні карети швидкої медичної допомоги. 

Перебуваючи на передовій у запеклих боях із ворогом, часто життя поранених українських захисників, може врятувати вчасно надана медична допомога та доставлення потерпілих до лікарні. Тому реанімаційні автомобілі, які обладнані дефібрилятором, апаратами ШВЛ, кардіографом, системами подачі кисню, вкрай необхідні на лінії фронту. 

Ключі від автомобілів бійцям «Люті» передав начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк та національний секретар ГО «Справа Кольпінга в Україні» Василь Савка. Маючи у власному розпорядженні карети швидкої медичної допомоги, «лютівці» зможуть рятувати життя пораненим українським захисникам.

–    Кожен з таких кроків за майже два роки повномасштабного вторгнення військ рф в Україну всиляє нам беззаперечну віру у Перемогу. Єдність українського народу та консолідація зусиль з благодійниками міжнародних організацій засвідчує, що наші спільні дії для бійців на фронті, результативні і наближують нас до Перемоги, – сказав підполковник поліції Володимир Шепенюк.

Координація зусиль поліцейських із волонтерськими та благодійними організаціями триває. Правоохоронці і надалі реагуватимуть на прохання та пропозиції людей, які потребують підтримки у період повномасштабної війни росії проти України.

–    Ми як волонтери завжди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує. Протягом тривалого часу наша організація є партнером поліцейських, які у складі Сил оборони і безпеки захищають територіальну цілісність України. Дякуємо усім Героям, які ціною власного життя і здоров’я виборюють для українців Перемогу, – сказав національний секретар ГО «Справа Кольпінга в Україні» Василь Савка.

Цінуємо відвагу та сміливість бійців «Люті», які так мужньо дають відсіч ворогові.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux