Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Назавжди в строю: керівник поліції Буковини вручив державні нагороди родинам поліцейських, які загинули захищаючи Україну
Опубліковано 29 серпня 2024 року о 17:15

За незалежність та вільну націю наші колеги віддали найцінніше – своє життя, їхні героїчні подвиги ми пам’ятатимемо завжди. Під час скорботного заходу на Центральній площі у Чернівцях полковник поліції Віктор Нечитайло вручив рідним загиблих правоохоронців відзнаки Президента України «За оборону України».

Сьогодні, 29 серпня, у День пам’яті захисників України ми віддаємо шану мужності, Героям які загинули за незалежну Україну та мирне майбутнє нації. У ряду тих, хто мужньо здобував героїчні перемоги і віддав життя за Батьківщину наші колеги - співробітники поліції. 

Керівництво та особовий склад ГУНП в Чернівецькій області вшанували їхню світлу пам'ять хвилиною мовчання. 

-    Сьогодні ми вшановуємо усіх наших колег, усіх воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної землі та загинули у боротьбі за незалежність і волю українського народу. 29 серпня 2014 року російський агресор накрив вогнем наших захисників у Іловайську. Це одна з найболючіших сторінок в історії нашої держави і сьогодні 10-ті роковини тієї страшної події, що сколихнула весь світ. Пам'ятаємо про цей день завжди. Імена українських Героїв назавжди в наших серцях. Пліч-о-пліч стояли, стоїмо і будемо стояти на захисті, щоб повернути мир і спокій в рідній Україні, - сказав начальник поліції Буковини Віктор Нечитайло. 

Під час пам’ятного заходу начальник поліції Буковини Віктор Нечитайло вручив матерям та дружині загиблих правоохоронців посмертні державні нагороди - відзнаки Президента України «За оборону України» (посмертно).

22 травня 2022 під час виконання службових завдань із деокупації українських територій загинули двоє бійців Роти поліції особливого призначення ГУНП в Чернівецькій області лейтенант поліції Владислав Кліщук та старший сержант поліції Сергій Бабій. Вони брали участь в деокупації низки регіонів, але підступний ворог цинічно обірвав їхнє життя у боротьбі за мир в Україні та державний суверенітет.

Поліцейська Роти патрульної служби поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області Ірина Гордієвич  загинула 24 лютого 2022 року під час наступу військ рф на територію України. Син та мати загиблої нині проживають на Буковині.

Донецькій області Анатолій Дячук загинув 4 травня 2022 року під час виконання службових завдань із супротиву збройним військам рф на території металургійного заводу «Азовсталь». Мати, дружина та двоє донечок загиблого Героя переїхали на територію Чернівецької області.

Опісля полковник поліції Віктор Нечитайло поспілкувався із родинами загиблих колег, поцікавився їхніми нагальними потребами та вручив дітям подарунки.

Особовий склад поліції Буковини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Схиляємо голови у скорботі за справжніми героями, які загинули, обороняючи Україну. Це були справжні патріоти України та професіонали.

Вічна слава Героям, полеглим у боротьбі за незалежність і свободу України!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux